Надійні валютні та інші депозити в Києві

07.08.2020
Дуже часто мешканці нашої держави шукають значення поняття банківської таємниці. Оскільки всім банкам у нас в країні і світі нерідко стає доступною різна інформація про клієнтів. Невиконання подібних правил тягне за собою відповідальність і слід обов'язково знати, яку саме відповідальність буде винесено банку або конкретного порушника за розкриття індивідуальної бази даних клієнта по депозитах в Києві сторонній особі або організації. На ці та багато інших поширені питання ми візьмемося надати короткий відповідь в даній статті.
 

Параметри значення банківської таємниці

 
Закон нашої країни «Про банки» говорить про банківську таємницю, як про захист інформації клієнта, щодо його фінансових справ, а також сфери його діяльності. Захищатися можуть також дані даних, потрібних для того щоб покласти гроші на депозит. Певна інформація про клієнта вводиться в систему банку в процесі його оформлення і подальшого обслуговування. Такі дані, в подальшому, використовуються з метою ідентифікації клієнта.
Фінансова установа зобов'язана захищати такі дані про клієнта: 
  • Індивідуальну інформацію про рахунки, навіть кореспондентських;
  • Всі дані, які стосуються звітності щодо окремої фінансової установи. Винятком можуть бути дані, які підлягають оприлюдненню;
  • Інформація про грошовому ході справ клієнта;
  • Дані про організаційно-правову структуру юридичної особи - клієнта, його підлеглих або керівників, напрями діяльності;
  • Всі фінансові операції, які були пророблені безпосередньо клієнтом або за його дорученням банком, безсумнівно, якщо вони не суперечать закону;
  • Інформація про діяльність клієнта комерційного характеру, всіх проектах, в яких він задіяний, будь-яких винаходів, зразків продукції та інша комерційна інформація.
В процесі проведення перевiрки банку, банківська таємниця також поширюється на будь-яку інформацію, яка стосується банку або його клієнта. Практично будь-яка інформація про банківські установи або їх клієнтів, отримана банком відповідно до міжнародної домовленості або за принципом взаємності від органу, який проводить нагляд банку, іноземного походження для застосування в цілях перевірки банку або запобігання легалізації (відмивання) доходів, отриманих нелегальним способом, або фінансування терористичних організацій, також підпадає під банківську таємницю.
 
Universal Bank має славою надійного банку, який насправді може зберігати дані своїх клієнтів. Великий досвід роботи з величезними масивами інформації і їх аналізом дозволяє отримати об'єктивну картину банківських пропозицій. В українському рейтингу фінансових установ банк знаходиться на перших позиціях, що говорить багато про що.
 
Кожен співробітник Universal Bank, перед тим як вступити на посаду, зобов'язаний підписати документ про зберігання банківської таємниці. Керівні особи і рядові працівники Universal Bank зобов'язуються не розголошувати і не застосовувати для власної вигоди або для сторонніх осіб будь-яку клієнтську інформацію, яка відкрилася їм при виконанні своїх робочих завдань.

Новости читать все

Интересные материалы