Як замовити встановлення кондиціонерів в Києві в досвідчених спеціалістів

21.04.2023
https://www.boss-climate.com.ua/service/montazh-kondytsioneriv
Істинним цінителям комфортного мікроклімату у себе вдома чи в офісі не варто зайвий раз пояснювати про незамінність спліт-систем. Проте існують певні міфи, які стосуються негативного впливу такого роду техніки на людське самопочуття. Купити чи замовити монтаж кондиціонера в Києві сьогодні можна без особливих проблем, як і розібратися в міфах, пов’язаних з подібним обладнанням.
 

Чи насправді спліт-система призводить до алергії?

 
Це доволі часта омана, але далеко не всі розуміють, що основним збудником алергії в будь-якому приміщенні є звичний пил. Часто люди думають, що кондиціонери роздувають пил по приміщенню, цим самим призводячи до негативних реакцій організму. Так ось – це можливо лише в тому випадку, якщо не пам’ятати про своєчасні чистки фільтрів та поверхонь внутрішнього блоку. Саме там концентрується пил у ході процесу фільтрації. 

 

Базові аспекти підбору якісної системи кондиціонування:


  • За площею охоплення. На нинішньому ринку доступні моделі для невеликих приміщень площею до 20 квадратних метрів, трохи більших квартир і будинків (приблизно до 60-70 кв.м), а також великих приміщень з вже більш суттєвою площею.
  • Додатковий функціонал. Кондиціонери від сучасних брендів доволі часто включають в себе функцію іонізації, зволоження чи, навпаки, осушення повітря.
  • Економний кондиціонер завжди є вдалим вибором.
  • Не слід зупинятися лише на тих брендах, що готові похвалитися позитивним іміджем та мають певний досвід у виробництві, важливо також брати до уваги поради кваліфікованих фахівців. 
  • У разі потреби кондиціонера для нежитлового приміщення варто обирати відповідну систему.  

 

Комфорт, який надає якісний кондиціонер

 
Спліт-система від якісного виробника може надати не лише комфорт, але й кришталево-чисте повітря, що є запорукою здоров’я.
 

Продуктивне очищення повітря

 
На сьогоднішній день можливо обрати не лише кондиціонер для створення комфортного мікроклімату в приміщенні, але й покращення якості повітря. Також у деяких системах існують інтегровані іонізатори повітря, які не лише допомагають впоратися з неприємними запахами, але й усувають різноманітні мікроорганізми. Такі функції присутні не у всіх кондиціонерах, тому до питання вибору слід підійти зважено та бажано із залученням експерта.
 
 
Якщо використовувати кондиціонер не за призначенням чи невірно, він перестане функціонувати добре. Проте будь-яка складна техніка вимагає своєчасного та якісного обслуговування. Завжди своєчасно виконуйте обслуговування кондиціонера і ваш комфорт та чистота повітря будинку лишатимуться максимальними.
 
 
Шукати тут: https://www.boss-climate.com.ua/

Новости читать все

Интересные материалы